Сербський ніж 3337
Взагалі сербський ніж - це не кухонна сокира і навіть не сікач. Це кухонний ніж. Його товщина в обуху становить 4,65 мм, та й заточують сербські ножі з розрахунком на різ, а не рубку.
Звісно, сербським ножем 3337 можна рубати не надто товсті пташині кістки, але м'ясницьким клівером він від цього не стає.
У той час як кухонний ніж цей "серб" досить цікавий. Довга пряма ріжуча кромка і широкий клинок з прямими спусками дають змогу робити досить рівні й акуратні розрізи.
Основні характеристики сокири:
Загальна довжина, мм: 297
Довжина рукояті, мм: 118
Довжина леза, мм: 179
Товщина леза, мм: 4.65
Матеріал леза: 420
Твердість сталі: 55-57 HRC
Вага ножа, г: 398
Матеріал рукояті: палісандр
Матеріал чохла: кордура
Основні | |
---|---|
Країна виробник | Китай |
Стан | Новий |
Користувацькі характеристики | |
Матеріал ручки | дерево |
Тип сокири | Універсальний |
- Ціна: 1 024,20 ₴