Кошик
424 відгуків
Точилка Taidea T1031D електрична -7%
  • Точилка Taidea T1031D електрична, фото 2
  • Точилка Taidea T1031D електрична, фото 3
  • Точилка Taidea T1031D електрична, фото 4

Точилка Taidea T1031D електрична

  • Готово до відправки
  • Код: 31 точилка

2 190 ₴

2 036,70 ₴

+380 (98) 613-95-32
  • +380 (50) 022-97-66
повернення товару протягом 14 днів за домовленістю
Точилка Taidea T1031D електрична
Точилка Taidea T1031D електричнаГотово до відправки
2 190 ₴2 036,70 ₴
+380 (98) 613-95-32
  • +380 (50) 022-97-66
Опис
Характеристики
Інформація для замовлення

Електрична алмазна точилка для кухонних ножів

Електроточилка Taidea T1031D може використовуватися для заточування кухонних ножів з різних матеріалів, зокрема з кераміки. Особливо добре підходить для високоефективного та швидкого заточування керамічних ножів. Робочі елементи змінні, це збільшує термін користування пристроєм, його економічність та екологічну безпеку.

Переваги електричної ножеточки "TAIDEA 1031":

1. Два етапи заточування: грубо- і дрібнозерниста правка лез. Для щоденного підтримання ножів у належному стані зазвичай використовується тонке заточування. Щоб наточити ніж уперше або після тривалої перерви (якщо він сильно затупився), застосовується грубозерниста обробка. Комплексне використання двох типів точильних дисків дає змогу домогтися бритвеної гостроти лез, незалежно від їхнього стану.

2. Точильні диски покриті алмазним напиленням. Завдяки цьому забезпечується їх довговічність і висока ефективність заточування лез. Такий інструмент однаково добре обробляє ножі, виготовлені з будь-яких сплавів і матеріалів, навіть надміцних.

Контроль правильного кута заточування. Верстат має дві пари пазів, розташованих під точно розрахованими кутами. В одній парі здійснюється груба доведення лівого і правого боку леза, а в другому - точна. Це дозволяє досягти високоякісної професійної заточування, просто дотримуючись інструкції.

3. Однаково якісна заточка сталевих і керамічних лез. Прилад розрахований на роботу не тільки з ножами з традиційною сталі. Він прекрасно заточує стрімко входять в моду т. н. "керамічні" клинки з діоксиду цирконію, твердістю 8-8,6 одиниць по шкалі Мооса.

4. Легка чистка та змінювані леза. Верстат розуміється буквально одним рухом, після чого з нього можна легко витрусити тирса і почистити леза. Вони дуже довговічні, але в разі необхідності (наприклад, якщо ножеточка використовується з дуже високою інтенсивністю) легко замінюються.

5. Гарний дизайн в стилі хай-тек. Прилад буде доречним на будь-якій кухні завдяки своїй оригінальній і презентабельній зовнішності. Нержавіюча сталь і шляхетний червоний колір корпусу надають верстату яскравий і одночасно благородний зовнішній вигляд.

Як працює електрична ножеточка "TAIDEA 1031"?

Ножеточка має чотири похилі прорізи для грубого і точного обточування леза з лівого і правого боку, відповідно. Увімкнути її дуже просто: достатньо натиснути на перемикач, розташований збоку на корпусі. Одразу після увімкнення можна починати заточування ножів, по черзі обробляючи їх у чотирьох прорізах (спочатку у двох перших ліву і праву кромки леза, а потім - у двох інших). Це дає змогу домогтися ідеальної якості заточування, навіть якщо ніж дуже сильно затупився. Завдяки використанню сучасних революційних технологій з ножа знімається мінімум металу, що зберігає його на довгі роки без втрати ріжучих властивостей.

Слід також зазначити, що корпус ножеточки виготовлено з високоміцного пластику зі вставками з міцної неіржавкої сталі, він має широку основу, завдяки чому має підвищену стійкість на горизонтальній поверхні.

Обертові точильні диски всередині пристрою здійснюють заточку ножів у два етапи:

1 Етап. Лезо інтенсивно обточується за допомогою алмазних абразивів - формується ріжуча кромка з правильним кутом заточування.

2 Етап. Відбувається фінішне доведення, правка і полірування леза за допомогою дрібнозернистих точильних лез.

Саме така комплексна двоступенева система заточування гарантує чудовий результат і прекрасний вигляд ножа (без "вибоїн" і "скосів"). Прорізи, що спрямовують і утримують ніж під необхідним кутом, допомагають досягти чудового результату заточування без будь-яких зусиль з Вашого боку.

Використовувати "TAIDEA 1031" надзвичайно просто!

Завдяки продуманій конструкції ножеточки з її допомогою якісно заточити ножі зможе навіть той, хто жодного разу в житті цього не робив! Якщо ніж перебуває в нормальному стані і його потрібно лише трохи підточити, можна використовувати два пази, позначені цифрою "2" (фінішне доведення). Спочатку слід вставити лезо в лівий паз і точити його, проводячи ніж на себе, потім таку саму маніпуляцію потрібно виконати, використовуючи правий паз. При цьому не рекомендується застосовувати значне зусилля. Усе, що потрібно - це забезпечити невеликий, але постійний тиск на лезо і рівномірну швидкість його руху.

Сталевий ніж рекомендується точити в одному пазу приблизно 3-5 секунд, а керамічний - 6-8. Як показує практика працівників сайту, більшість ножів добре заточується вже за 5, максимум 10 таких проходів у кожному пазу. Щоб виконати заточку дуже тупого ножа або виправити дефекти на ньому, використовуються крупноабразивні точильні леза в пазах, позначених цифрою "1". Після обробки в них ніж слід довести до належної гостроти дрібноабразивним точилом "2".

Увага! Під час заточування ножів дотримуйтеся таких правил:

Перед використанням приладу уважно прочитайте інструкцію з експлуатації, що додається;

Ножі, леза яких не вміщаються вільно в прорізи ножеточки, точити за допомогою пристрою не рекомендується!

Не можна торкатися пальцями леза ножа, для того щоб перевірити його гостроту.

Щоб не пошкодити ніж і ножеточку, ніколи не ставте ніж вертикально в напрямні.

Завжди точіть ніж в одному напрямку: від п'яти до кінчика.

Після заточування ножа протріть лезо мокрою тканиною для того, щоб прибрати металевий пил, що залишився.

Не занурюйте прилад у воду або будь-яку іншу рідину.

Точіть тільки чисті сухі ножі.

Технічні характеристики:

Розміри, мм 216х72х81

Вага - 1 кг

Кут заточування 15°

Потужність двигуна 18 Вт

Живлення електромережа 220 В

Заточка всього леза від бюльстера до кінчика

Час заточування, хвилин від 1 до 10 (залежно від стану леза)

Стадії

Стадія первинного заточування є (на двох похилих прорізах з алмазними абразивами)

Стадія правки і полірування є (на двох похилих прорізах з алмазними абразивами)

Рекомендовані типи ножів:

Кухонні ножі так

Серрейторні ножі (із зубчиками) ні

Туристичні та складні ножі так

Комплектація: електрична точилка Taidea T1031D; інструкція з експлуатації;

Основні атрибути
ТипТочилка електрична
Вага1000 г
ВиробникTaidea
Країна виробникТайвань
СтанНовий
КолірЧервоний
  • Ціна: 2 036,70 ₴

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner